Ons bedrijf

Met als doel het milieu te verbeteren en de mens zo eenvoudig mogelijk met elkaar te verbinden in gedachte werken wij dagelijks aan diverse software projecten. Tegenwoordig is het heel normaal om altijd en overal verbonden te zijn met het internet waardoor het voor bedrijven een grote kans is om te groeien. Met behulp van het internet ben je digitaal 24/7 bereikbaar voor je klant door alle informatie beschikbaar te maken op je website. Daarnaast zorgt een app ervoor dat je altijd en overal beschikbaar bent en kan je met complexe software gehele bedrijfsprocessen automatiseren zodat het bijvoorbeeld zelfs blijft werken wanneer wij slapen!

Het ontwikkelen van deze prachtige en complexe technieken is niet alleen onze job, maar ook onze passie waardoor we net dat ene stapje verder kunnen gaan! Wil jij ook digitaliseren? Doe dan hier een project aanvraag.

In een notendop

Kort samengevat kunnen wij jou van dienst zijn bij het opzetten van alle soorten web- en app software en het opbouwen van een digitale identiteit. Een website, bedrijfssoftware in alle maten, een app voor de iPhone, iPad, Android of zelfs de Windows Phone, wij ontwikkelen het allemaal en zullen jou ook helpen bij alle externe factoren die erbij komen kijken. Ook kunnen wij jou als externe partij adviseren bij lopende web- en/of app projecten, wat handig is als je in de knoei ligt met jouw huidige software partner of hulp nodig hebt bij het opzetten van een interne software team.

Wij hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring en zijn jou op digitaal gebied graag van dienst! Neem dus vandaag nog telefonisch op 020 600 1336 of via mail info@easygodesign.nl contact met ons op.

Tot snel!

Begin vandaag nog met het opbouwen van je digitale identiteit! Start nu een project
Deal with developers